Poveste dulce
Povestea noastră despre dulcele sănătos a început poate ca oricare alta, din copilărie - din cămara bunicii, unde toate soiurile de semințe erau adunate cu multă migală în borcănele etichetate frumos, din grădina îngrijită cu mare atenție de bunicul, ruptă din rai, mereu încărcată de bucurii coapte, din bucătăria mamei, care mereu inventivă, scormonea tot soiul de deserturi arătoase.

Am dus povestea mai departe. Am căutat să asigurăm un viitor sănătos pentru noi, pentru ei, pentru copii noștri. Și am reușit, fără să renunțăm la dulce.

Deși pentru mulți dintre dumneavoastră dulce sănătos sună oximoronic, să știți că lucrurile nu stau chiar așa. După puțină documentare, ne-am familiarizat cu conceptul de veganism, și apoi cu cel de raw-veganism. Ni le-am asumat și am constatat beneficiile pe propria piele. Semințele, fructele deshidratate și cele coapte, legumele proaspete, uleiurile și laptele vegetal  au constituit punctul de pornire, iar experimentele culinare s-au dovedit atât de variate și nemaipomenit de gustoase. Am vrut să le împărtășim mai departe și, astfel, s-a născut proiectul dulce de la Sante : Rawfetăria Sante Dulce Raw Vegan - singura cofetărie cu specific raw vegan din Iași momentan.

Vă invităm să intrați în Rawfetăria noastră – să explorați alături de noi lumea interesanta și creativă a rețetelor fără foc.

Poate unii dintre dumneavoastră nu sunteți familiarizați cu termenul “rawfetarie”. Ei bine, de cofetărie știm sigur ca ați auzit, și probabil și de raw (vegan)! De ce combinarea acestor termeni?! Pentru ca împreună oferă definiția completă a esenței Sante – Dulce Raw Vegan. 

Principiile după care se ghidează Sante Dulce vizează, în special, îmbunatățirea calității vieții și sănătății umane, altfel spus de a o îndulci într-un mod natural. Îngăduiți-vă experiența unor astfel de deserturi sănătoase.

Atuurile rawfetăriei Sante prezintă un “dulce” așa cum se cuvine, autentic, nostalgic:

  • fără zahăr, făină, ou, brânză;
  • fără îndulcitori artificiali;
  • netratat termic;
  • perfect pentru persoane cu restricții alimentare (intoleranță la lactoză și gluten, diabet).

Povestea dulce continuă, din pasiunea noastră pentru armonie și sănătate, cu ajutorul dumneavoastră! Să gustăm împreună din roadele dulci ale sănătății!

Sanatatea e dulce!